Många saker föll på plats

Har haft en lugn söndag med Anders och det har varit välbehövligt med vila och tid för tankar. Efter träningen igår så var det många jobbgrejer som ramlade på plats, så jag avsatte en stund för att skriva ner nya tankar och idéer. Så jobbar jag vidare med dem imorgon. Jag har alltid min anteckningsbok med mig, istället för att skapa plats i huvudet för att komma ihåg olika saker så skriver jag ner dem. Plus att det ibland är sånt som måste få gro lite också ?.

Idag blev det en långpromenad ute och det är också bra tid för samtal och reflektion. Lite nödvändig kompletteringshandling gjordes också och sen funderade jag lite på matlagningen. Så det blev nåt så enkelt som ugnsgratinerad falukorv som sen lunch/tidig middag.

Ugnsgratinerad falukorv

Faktiskt ganska gott om man får säga det själv ?.

Köket är städat och middagen bortdiskad så nu sitter jag i soffan och strökollar lite på teve samtidigt som jag handarbetar. Ska jag vara helt ärlig är teven mest på i bakgrunden samtidigt som maken stryker skjortor. Lugnt och skönt.

Handarbetet växer

Det växer fram och nu fortsätter jag med del tre av totalt sex delar.

Senare ikväll ser jag fram emot att se partiledardebatten i SVT och hoppas att folk börjar se igenom sverigedemokraternas bristande politik, på samma sätt som förhoppningsvis de flesta ser att Donald Trump inte är lämplig som president i USA. Halvtid till valet nu och jag ser fram emot kommande valrörelse.

Trevlig söndag!