Mobilen är klar och några intressanta samtal

Idag blev det en lång dag, har nyss avrundat jobbet för idag. Nu känns det rejält grusigt i ögonen efter intensivt läsande både på dator och på papper som jag har varvat med några intressanta samtal. Imorgon bitti väntar ett par möten som jag har förberett löpande. Vanligtvis så brukar möten generera mer arbete efteråt och jag har en känsla av det inte blir annorlunda denna gång heller 🙂 .

Jag är nöjd över mitt beslut tidigare idag att köra ett högintensivt träningspass på lunchen, tror inte att jag hade orkat uppbåda någon energi för att träna nu efter jobbet nämligen. Även om träning ger ny energi så är det inte alltid som det ändå räcker till. Som idag, eller rättare sagt ikväll.

Igår fyllde ju Anders år och när jobbet var klart så fick han ett par presenter av mig som verkade falla i god jord. Det känns bra. Sen käkade vi en jättegod middag på Rex tillsammans. Grymt god röding med ljuvliga rotsaker till, yummie! Jag passade på att berömma en av deras duktiga kockar (han är sjukt duktig och dessutom dotterns sambo – win win för mig). Maken valde musslorna och blev mer än mätt och belåten av dem. Sen lyxade vi till det och valde efterrätt också, för min del njöt jag av varje liten tugga (försökte verkligen ta minimala tuggor för att det skulle räcka så länge som möjligt) av en macaron med lakritssmak.

Trots att vi gick ut och åt himla gott, så blev det ändå en ganska tidig kväll. Skönt att varva ner hemma i lugn och ro, och smälta maten. Hann även med lite pyssel med min nya mobil så nu är den helt konfigurerad och fantastisk att använda.

Ikväll blir det chili till middag, det var ett tag sen. Brukar laga en rejäl laddning när jag lika står vid spisen, så har man rester till lunch för någon dag också. Det är skönt att inte behöva tänka på matlagning varje vardag tycker jag, särskilt inte de dagar man har möten på kvällarna. Som imorgon till exempel.

Trevlig tisdag!