Tjugoårsfirande av duktiga entreprenörer

Precis som jag misstänkte igår så gav mina möten under dagen en hel del mer arbete, dock mycket stimulerande sådant som det har varit mycket av de senaste dagarna. Ibland blir det så att mycket samlas ihop och verkar hända ungefär samtidigt. Just nu är jag inne i en sån period, så det är skönt att försöka hålla i träningen för att orka tänka skarpt i långa perioder.

Idag har jag varvat mina olika möten med telefonsamtal, fortsatt inläsning och förberedelser av kommande skrivjobb med lunchträning på Iksu plus. Passade in perfekt idag med ett högintensivt intervallpass på lunchen, på fyrtio minuter är man klar med uppvärmning, träningen och nedvarvning.

Efter jobbet var klart för dagen (eller åtminstone då arbetsdagen var slut, själva jobbet blir liksom aldrig klart) så ville dottern spela squash med mig och jag passar på att göra så mycket som möjligt med henne, i synnerhet när det är hon som vill umgås med mamma 🙂 . Det är verklig kvalitetstid för mig och en riktig lyx att få göra.

I vanlig ordning vann hon matchen som idag blev hela sex (!) set och även om jag spelade hyfsat idag så kändes det i kroppen och särskilt i benen att jag hade kört ett hårt pass på lunchen. Man är ju liksom inte arton år längre 😉 .

Rex tjugo år

Idag fick jag och maken en himla trevlig inbjudan från Rex som firar hela tjugo år i Rådhuset med en verksamhet som har vuxit rejält under duktiga entreprenörer. Det är så kul att Umeå har så många duktiga personer som driver och utvecklar staden och där är kvällsekonomin en viktig del. Det är bara att varmt gratulera Rex till tjugo bra år och hoppas på minst lika många till!

Kvällsmötet med bostadsrättsföreningen är klart och nu är det skönt att kunna koppla av en stund i soffan. Fortsätter med mitt handarbete och fick idag inspiration till en ny stickning, så kanske satsar jag på det när virkningen är klar. På hösten är det mysigt att ha ett handarbete på gång, även om jag brukar pyssla med något under större delen av året.

Trevlig onsdag!