Fokuserad satsning som kändes

När jag vaknade i morse kände jag att min fokuserade satsning dessa veckor på min lekamen, ja min träning alltså 😉 , har givit effekt. Hade rejäl träningsvärk i benen efter gårdagens total training och sen squash på kvällen nämligen. Så där så att det nästan var som att försöka böja ett par rejäla trästockar 😉 .

Dessbättre kändes det bra och särskilt så fort jag stigit upp och kommit igång. Det är så härligt att ha möjlighet att träna nu när jag är på hemmaplan och har förmånen att få vara frisk. Man vet ju aldrig när någon förkylning slår till, även om det är många år sen sist.

Idag verkar det bli en fin dag även om det är kallt nu på morgonen. Kände igår att jag måste investera i nya skinnhandskar, de jag har nu har många år på nacken och saknar nästan helt foder efter alla års användning.

I kväll ser jag fram emot en aktivitet med lokala moderatföreningen som jag är ordförande för, Umeå centrala. Vi ska besöka Navet som vårt nya badhus heter och där få en genomgång och ett samtal med badhuschefen. Ser fram emot det!

Nu väntar jobbet och idag har jag massor att hinna med, så det är bara att dra igång.

Trevlig torsdag!