Buffra inför kommande veckor

I morse när klockan ringde så kändes det att veckan börjat tagit ut sin rätt, så jag tog faktiskt en liten stunds sovmorgon. Kropp och knopp behövde det, så idag tänker jag börja i ordinarie tid dvs klockan åtta. Det är ju faktiskt fredag.

Ser fram emot en fullmatad dag, precis som de övriga denna vecka men sen väntar en helt obokad helg, en av de sista på länge framöver, så det är bara att vila och koppla av en masse.

Det ser ut att bli ännu en vacker dag och trots att det är flera minusgrader så gillar jag dessa klara och fina dagar. Mulet gråväder gör något annat med humöret, så då tar jag nog hellre på mig varma kläder och gillar dagsljuset. Fast värme är nog ändå att föredra 😉 .

Hoppas kunna få tid med lunchträning idag, återstår att se vilken sorts träning det blir idag. Dessa veckor på hemmaplan försöker jag få in rörelse varje dag, lite som att buffra inför kommande veckor, även om det inte funkar riktigt så. Men mentalt känns det bättre tycker jag.

Dags att dra igång sista jobbdagen denna vecka med en kopp kaffe.

Trevlig fredag!