Ingen mer prokrastinering, bilen är städad

Idag på förmiddagen tog jag mig i kragen och hämtade dammsugaren och städgrejorna för att utan att tänka mer gå ut och städa bilen. Inte för att det var så värst smutsigt, men det dras ändå alltid in sten, grus, sand och damm. Så det var liksom dags att gå igenom hela bilen.

Bilstädning

Det känns skönt att ha det gjort innan det blir kallt, särskilt som vi inte har något garage där man kan hålla till för att städa utan det är utomhus på gården som gäller. Mulet idag men ändå plusgrader så det gick bra att vara ute och städa. Är nöjd över att äntligen ha gjort bort det.

iForm

Har pausat en stund i soffan med att läsa iForm, en tidning jag gillar och lite fika. Tror det blir lite tidigare middag idag, det blev ingen direkt lunch då jag ville bli klar med städningen. Dock blev det istället lite senare frukost än på vardagar, så det jämnar nog ut sig.

Igår så körde jag ett lunchpass total training på Iksu och hej å hå så tunga ben jag hade. Även om jag nästan hade räknat med det förstås, fyra pass total training på fem dagar är en skön utmaning. Gillar de passen, finns inte ett enda som är likadant som det förra och det ger en bra variation för kroppen. Man brukar ju bli bra på det man tränar på och vänjer kroppen för, så det är riktigt skönt att hela tiden få nya övningar att göra. Känner själv att det går relativt snabbt (dock inte lätt ;)) att komma igång och få upp pulsen. Så man hinner bli rejält slut på 24 minuter effektiv träning. Passar bra mitt på dagen för mig.

Lottas krog & pub

När jobbet var klart så gick jag och Anders på stan för några ärenden och så bestämde vi när vi var där att vi skulle gå på Lottas för en bit mat. Jag käkade mexikanska fajitas som det var rejält med drag i 🙂 . Skönt sätt att avsluta jobbveckan på och även att göra en tidig kväll hemma.

Nu ska jag fortsätta njuta av en ledig helg och koppla av.

Trevlig lördag!