Hejar på Umeåbor som tävlar i London

En mulen men relativt varm söndag här hemma i Umeå och det är skönt att ha en helt obokad dag framför sig. Tror nog att jag ska tvätta bilen på utsidan också, så är den vinterrustad eller åtminstone ren 🙂 . Vinterdäcken ska också läggas på förstås, men det får vänta ännu nån vecka. Vi har ingen plats att förvara våra vinterdäck här hemma, så vi använder oss av en bra tjänst på Nymans däck som har däckhotell och då åker vi dit två gånger per år och får däcken bytta på bilen. Så himla smidigt!

Idag håller jag tummarna för våra frisörer och goda vänner som just nu är i London för att delta på världens största hårmässa och idag ska Jonas Wixner tävla i Alternative Hair Show i den ädlaste klassen Avantgarde bland världens bästa frisörer på anrika Royal Albert Hall. Heja!

Art by Wixners tävling

Lånar denna bild från Jonas instagram, om du vill ha inspiration så följ honom och Art by Wixners gärna där på artbywixners och jonasart. Hårmodellen på bilden är Jonas tävlingsbidrag.

Umeå har verkligen duktiga företagare och entreprenörer inom så många olika områden, det är något man blir stolt och glad över som Umeåbo. Det finns alltid massor i förutsättningarna i staden som kan bli ännu bättre men det finns så mycket kompetens och kunskap bland Umeås näringsliv och det är alltid kul att kunna säga att det finns en bra mylla här för företag att växa och utvecklas. Även om jag själv som tidigare företagare gärna skulle se ännu bättre attityder gentemot de entreprenörer som satsar sin själ, tid och pengar i sin idé.

Varje gång jag träffar någon av alla våra företagare så lär jag mig nya saker om många olika områden och inspireras och fascineras över den bredd som finns. Bara att jobba vidare för att det blir ännu fler som vill och vågar satsa på sin idé. Vi behöver alla som vill göra det för att skapa jobb och tillväxt i Umeå.

Igår hade jag en vilodag från träningen så idag blir det nog rörelse i någon form, imorgon väntar en mötesdag från morgon till kväll så då hinns det inte med. Annat än att cykla och gå förstås 🙂 .

Mitt pågående virkprojekt har två delar kvar så det är inte så mycket kvar på det, vill gärna bli klar med den snart för att jag har beställt garn till ett nytt stickprojekt 🙂 . Och jag vet hur jag är, när det väl kommer så vill jag börja med det på en gång. Så idag ska jag virka vidare!

Trevlig söndag!