Hittade ingen knapp att trycka på

Vaknade upp till en gråmulen morgon och det verkar som att det har regnat i natt. Tycker att det känns lite på energin också att det nu är höst, det är lite segare att kliva upp på morgonen än vanligt. Men jag såg nyss att det var en positiv själ som hade skrivit att det nu är åtta veckor kvar tills det vänder och går mot ljusare tider. Och vi vet ju alla hur snabbt åtta veckor går (!). Japp, för åtta veckor sen var det… i stort sett sommar. Svisch liksom.

Idag ser jag fram emot ett intressant möte med tidigare kollegor som idag gör andra saker. Får nog anledning att återkomma om det senare. Jag gillar verkligen att se personer växa och gå vidare i nya roller och dessutom få möjligheten att få våra jobbvägar att korsas i nya roller och jobb. Det har alltid varit en av mina drivkrafter i mina olika ledarroller genom åren. När det sen blir goda vänner och fina kontakter i yrkeslivet av det, ja det är ju riktig bingo!

Märkte för ett tag sen att mitt baklyse på min cykel inte lyser (och inte har gjort det alls sen jag köpte den men då har det ju varit ljust dygnet runt på sommaren) och försökte få igång det, men hittade ingen knapp att trycka på. Kände mig grymt oteknisk och osmart som inte fattade, ni vet när man bara väntar på att nån bakom en ska säga “men du tryck på knappen bara…!” och så är det superenkelt att fatta. Men nej, ingen knapp hittades så jag försökte googla på det men gick bet. Så nu ska jag försöka kontakta nån som vet. Tänkte typ Crescent 😉 . Får bli kvällens åtagande.

Nu är det dags att jobba!

Trevlig tisdag!