Helg med mamma och pappa

Då var det fredag, känns både som igen och som äntligen. Allhelgonahelgen tillbringas med föräldrarna i Gammelstad och det blir en skön avkoppling.

Ska nog passa på att hälsa på hos en av kompisarna också, trevligt att hinna med det under helgen. Annars lär nog helgen gå mestadels i vilans tecken tror jag. Det brukar alltid bli god mat hos mamma och pappa, så det ser jag fram emot.

Sandnes garn

Och äntligen äntligen har jag fått garn så jag kan börja min stickning som blir mitt nästa handarbetsprojekt! Denna gång blir det med ett mjukt ullgarn i vit-grå-mörkgråa toner från Sandnes garn. Najs! Nu kliar det i fingrarna att få komma igång 🙂 .

Snöande november

Snön har vräkt ner hemma och nu tycker jag att det räcker med snö inne i stan 🙂 . Prognosen skvallrar dock om att det kan komma mer inom kort. Nåja, ingen större mening med att fundera på det, det som blir det blir. Det som ändå är bra att det faktiskt blir mycket ljusare ute. Om man nu ska hitta nåt bra med snö inne i stan 🙂 .

Gillar känslan som uppstod igår morse, den av en härlig träningsvärk efter onsdagens total training. Ska njuta lite mer av den känslan även under kvällen tror jag.

Trevlig fredag!