Tack för den fina presenten!

Vilken skön helg det blev i Gammelstad hos mamma och pappa. Riktig avkoppling, för knopp och kropp. Najs! Det var lite småjobbigt att köra upp till Norrbotten, snöoväder längs kusten på E4:an i stort sett hela Västerbotten men norr om Piteå var det nästan bart.

Här i Umeå har vi fått ett par decimeter snö och det fortsätter att snöa. Nåja, bara ett lätt konstaterande, det är ju liksom inte så mycket att göra åt vädret 🙂 .

Jag fick med mig min och Anders födelsedagspresent från mamma och pappa, ett jättefint överkast som min superduktiga mamma har sytt!

Mammas quiltade överkast

Bilderna gör inte riktigt rättvisa åt resultatet, men i alla fall ett litet hum om hur fint det blev i sovrummet.

Quilt

Signatur quilt

Detalj quilt

Jag har också köpt gardintyg och jag ska se om jag hinner byta gardiner under veckan som kommer eller om det får bli till nästa helg. Så här på hösten när mörkret kommer vill jag gärna byta till lite mer höst/vintergardiner, det sitter i sen lång tid tillbaka. När jag precis hade flyttat hemifrån sydde jag och bytte gardiner typ tre gånger per år eller nåt sånt. Numera så får det räcka med sommar- och vintergardiner. Kanske också för att det känns som att tiden går mycket fortare nuförtiden.

Brasa november

Det var skönt att dra igång en brasa när jag kom hem, kändes lite småkyligt efter att ha kört 26 mil söderut från föräldrahemmet.

Det blir en intensiv kommande vecka med några möten, en resa till Stockholm och så är det dags för Umeågalan på torsdag. Så ikväll ska jag nog fortsätta på den inslagna vägen och bara ta det lugnt tror jag.

Nagellack opi essie

Kanske lite nagelfix inför den kommande veckan, det var ett par veckor sen jag gjorde det senast så det är nog dags. Fast stickningen lockar också, så jag får se vad jag väljer. Netflix och en kopp te blir det hur som helst.

Trevlig söndag!