Brukar gå ganska geschwint

Snön fortsätter att falla och nu är det nog en dryg halvmeter snö här i Umeå. Lite upp- och nedvända världen när det bara var knappt vitt på backen i Gammelstad (Luleå i Norrbotten för den som inte känner till denna metropol med ett världsarv 😉 ).

Jag har promenerat till och från jobbet idag och totalt har jag kommit upp i 8,3 km (!) gång idag. Det räntar på mer än man tror. Det är inte kallt men blåser lite, och det som ändå är positivt med snön är att jag börjar få lite julstämning. Även om det är alldeles för tidigt för det, åtminstone ett par veckor.

Stadskyrkan i vinterskrud

Det är ju vackert med vit snö, det går ju inte att komma ifrån. Bara att hoppas att det inte börjar slaska snart. Ser dock fram emot att skidsäsongen kommer igång, hade varit riktigt najs att kunna få sätta på pjäxorna och dra några slalomsvängar i backen snart. Tror jag ska kolla om och när Bygdsiljumsbacken ska öppna. Nu finns det ju gott om natursnö och minusgrader i alla fall.

Kaffe och tidning

Har haft en intressant dag på jobbet och hann också med en liten stund med en kaffekopp. Dock har jag inte hunnit läsa en intressant tidskrift som jag fick än, det får bli när jag är på jobbet nästa gång.

Stickningen är på gång och nu har jag kommit igång med mönsterstickningen, det är roligt och så ser man hur det växer fram. Bild kommer lite senare då jag har hunnit en bit på väg.

Apropå att komma iväg så väntar en Stockholmsresa imorgon. Mer om det senare. Funderar på att slänga ner något ombyte i väskan för det, har knappt hunnit sätta undan de transparenta plastpåsarna man behöver på flyget än. Så det brukar gå ganska geschwint att packa när det inte är så lång stund man ska vara borta.

Nu väntar ett par veckor med resa i stort sett varje vecka fram till mitten av december, så det är bara att njuta av varje minut man är på hemmaplan. Som idag.

Trevlig måndag!