Parkering, stickning och USA

Så där ja, då är det mesta fixat innan flygtaxin kommer om en stund. Idag och i morgon så väntar styrelsemöte, studiebesök samt information och överläggningar med våra kollegor i Stockholm. Ämnet är parkeringsfrågor, Upab (Umeå Parkering AB) alltså.

Ser fram emot att överlägga med Stockholm parkering, och att höra deras utmaningar som nog liknar de som finns i Umeå. Mer om det senare.

Igår var det lite svårt att slita sig från stickningen, det är så kul när man kommit igång med mönsterstickningen. Fick säga åt mig själv på skarpen att det var dags att lägga sig på kvällen samtidigt som händerna sa till huvudet “bara ett varv till” 🙂 . Jag hade tänkt ta med mig stickningen på flyget, men det är nog inte värt att riskera att man inte får igenom rundstickan i säkerhetskontrollen. Har letat rundsticka med bambuskaft, men inte hittat nånstans. Då borde det funka även på flyget tänker jag. Nåja, jag får fortsätta imorgon kväll då jag är hemma igen helt enkelt.

Det har lugnat sig lite med snöandet just nu, men däremot blåser det lite. Såg att det varit förseningar på Arlanda igår, men än så länge har jag inte fått något meddelande så jag utgår ifrån att allt är i tid idag. Såna saker som inte är värt att fundera på, det ligger inte riktigt inom kontrollzonen så att säga. Man kommer fram när man kommer fram.

Ikväll och i natt blir det ju en avgörande sådan när presidentvalet i USA ska avgöras. Det känns faktiskt lite oroligt om Trump skulle vinna, just nu verkar det ju vara osäkert hur det går. Lyssnade på Trumps tal igår och det är oroande likheter med en otäck europeisk ledare som hade liknande retorik på 30-talet. Obehagligt tycker jag. Nationalistiskt och att stänga gränserna är inte en bra lösning.

Trevlig tisdag!