En stark signal att lyssna på folks oro

Vaknar upp till nyheten att Donald Trump ser ut att bli president i USA och för mig känns det lite oroligt faktiskt även om det i skrivande stund inte är helt klart. Man får ju hoppas att hans administration kommer att hålla tillbaka en del av de tendenser och uttalanden han har gjort under valrörelsen. Världen behöver inte mer nationalism.

Men det är också en stark signal att lyssna på människors oro för de samhällsförändringar som händer. Det går inte att sopa dem under mattan och låtsas som att de inte finns, då får vi en röda mattan för populister som säger enkla sanningar. Jag har svårt att tro att nån vill ha en repris på de otäcka handlingarna från 1930-talet.

Att det så kallade etablissemanget har varit nästan säker (eller bara kanske så starkt önskat) att Clinton skulle vinna, är en signal på att man inte har lyssnat in valmanskåren och vad de tycker. Det är kanske en av de mest oroande sakerna tycker jag.

Nåja, det är bara att följa utvecklingen och hoppas att det känns värre nu än vad det kommer att bli.

Vinterträd Stockholm

Är i Stockholm även idag för möten men åker hem senare på eftermiddagen. Igår hade vi styrelsemöte med UPAB och på kvällen gjorde vi studiebesök. Tyckte det var en sån vacker kontrast mellan detta träd som hade löven kvar och nästan såg ut som att det hade tagits på sängen av snön.

Vet inte vad det är för träd och om det kanske är ett som har löven kvar även på vintern, men det var ljuset i löven och kontrasten mot snön som fångade mig. Vackert tycker jag.

Stockholm parkering

Om en stund är det dags för överläggningar med Stockholm Parkering och det blir intressant att höra hur de jobbar med dessa frågor.

På återhörande senare.

Trevlig onsdag!