Umeås historia, träning och resa

Sista måndagen i november innebär att det är kommunfullmäktige hela dagen. KF som är förkortningen som de flesta kallar det för. Inte lika lång dagordning denna månad, men det lär nog ändå ta tid för alla ärenden.

Umeå stads historia

Idag på lunchen så är det boksläpp av Umeå stads historia 1950-2010 och författaren Rolf Hugoson kommer att berätta om sitt arbete med detta. Jag gillar historia och det blir intressant att få möjlighet att lyssna på detta.

Igår blev det ett besök på IKSU plus lite senare på kvällen och ett pass total training. Benen darrade efter passet så det kändes bra ?. Som en skön bonus kände jag lite i musklerna när jag vaknade imorse. Tack för det! ?

Just nu pågår interpellationer för fullt och idag är jag ersättare i fullmäktige så jag får lyssna på debatterna. Återstår att se hur länge KF kommer att pågå idag och om jag sen har tid och ork att träna ikväll. Imorgon väntar denna veckas resa och det är en jobbresa till Stockholm som står på agendan. Mer om det senare förstås.

Trevlig måndag!