Andra heldagen med digitalisering denna vecka

Alldeles strax startar dag två av konferensen DigiGov och det är även idag ett mastigt program med fokus på digitalisering i offentlig sektor. Igår talade civilministern, näringsministern och vår förra statsminister på detta tema och strax är det digitaliseringsministern som ska inleda dagen.

Jag tog med mig en hel del spännande tankar från gårdagen som jag ska låta sjunka lite och sen skriva ner lite kring. Förhoppningsvis blir det lite matnyttigt även från idag.

Sov ovanligt hårt i natt, inte konstigt efter en tidig morgon och en lång och intensiv dag. Men ibland är det ändå inte helt enkelt att sova hårt på nya ställen. Ser som vanligt fram emot att komma hem och sova i egen säng, det är det bästa.

Det gick smidigt att ta sig ut till Kista med pendeln på morgonen, inga förseningar eller annat strul. Bara att hoppas på och utgå ifrån att hemresan i kväll blir lika bra.

Trevlig onsdag!