Det mesta kokar ändå bort

Ah, så skönt att kunna lägga denna arbetsvecka till handlingarna och nu ägna sig åt helgen. Det har varit fullt upp och full fart så gott som varje dag, så det blir en lugn och vilsam kväll hemma. Det börjar liksom kännas att jag landade hemma efter midnatt och att det blev en tidig morgon idag…

På lunchen idag fick jag en behaglig stund hos min frisör Therese. Ja nu är hon ju för allt i världen inte bara “min” frisör även om det kan kännas som det när man sitter i stolen hos henne och blir ompysslad 🙂 . Det var liksom dags att få en uppfräschning av kalufsen innan jul, plus att det var ett bra tag sen sist. Även om det inte känns så, hösten har varit fylld av jobb, resor och uppdrag så det har mest varit ett pussel att hitta en lämplig tid för att pyssla om sig själv ibland. Men nu är det gjort och det känns helt enkelt underbart 🙂 .

I onsdags kom jag på att det hade varit bra att ha strumpstickor i bambu eller björk så jag kan ta med även stickningen av ärmarna genom säkerhetskontrollen på flyget, så jag klickade hem ett par från skapamer.se (det blev björk, hittade inga i bambu). Tänkte att ja ja, de kommer väl nån gång nästa vecka. Döm om min förvåning då de kom redan idag i brevlådan! Tummen upp för det.

Så nu blir det fortsatt kul att sticka på mitt projekt. En riktig höjdare att kunna ta med det som pyssel på flyget kan jag säga. Flyget från Bryssel till Stockholm brukar ta runt ett par timmar och denna gång så kändes det som att det gick mycket fortare. Beror nog på att jag räknade mönsterrapporter istället för minuter innan landning 😉 .

Nu är det dags att kolla om det finns något av intresse i kyl och frys för middagens tillagning, har ju inte varit hemma sen i tisdags så det blir spännande att se 😉 . Nej, skämt åsido, det blir nog någon middag även denna fredag här hemma. Sen väntar tevesoffan och jag tror nog att det blir Idolfinalen ikväll, kanske med lite glögg också. Jag gillar faktiskt denna med lite mandel till. Gött!

Det är mest för smaken och doften av jul som glöggen ger, har aldrig varit så förtjust i de starkare varianterna. Det mesta av alkoholen kokar bort och så är det ju i små mängder som man dricker detta, så det känns passande ikväll. Jag har ju handarbetet att tänka på 😉 .

Matlagningen väntar, dags att sätta igång för nu kurrar det rejält i magen och jag längtar till soffan!

Trevlig fredag!