Balans och lördag

Igår kväll kollade jag och Anders på finalen i Idol och oj så duktiga de alla är, otroligt vid så unga år egentligen. Jag tycker att det var en bra produktion och en bra fredagsunderhållning. Dessutom så kunde jag fortsätta på min stickning under hela kvällen så det blev fin avkoppling efter en lång vecka.

Idag har jag kört ett intervallpass total training på Iksu plus och det var skönt att få svettas rejält och höja pulsen samtidigt som jag tränade upp styrkan. Det är skönt att känna att återhämtningen efter varje träningspass går snabbare än förr, jag tar det som ett kvitto på att träningen ger effekt och funkar. Förhoppningsvis blir det förutsättningar för ett pass i morgon också, det får vi se då. Det skulle vara riktigt intressant att kunna prioritera träningen så mycket att det gick att få till det varje dag, bara för att se hur bra man skulle kunna bli egentligen. Det får nog vänta till ett annat tillfälle men är ändå en rolig tankeövning 🙂 .

Det var en fin och vacker dag med soligt men kallt väder, solen är inte uppe så ofta eller länge så man får passa på när man ser den. För att vara december så är minus elva grader inte så mycket att säga om, men när det växlar mellan plusgrader och ett antal minusgrader så känns det lite bitigt i kinderna när man är utomhus.

Eftermiddagen fick ägnas åt det högst tvivelaktiga nöjet att handla på Ica 🙂 men det är förstås något som bara måste göras. Just do it, typ. Tänk om det skulle finnas kylskåp som fyller på sig själva, det hade varit en underlättande faktor får man erkänna. Kanske något för en uppfinningsrik person att fundera på? 🙂

Ikväll ser jag fram emot en trevlig middag tillsammans med Anders och så är det så skönt att det är en ledig dag kvar imorgon. Det behövs som uppladdning inför näst sista veckan innan julledigheten som jag ser fram emot massor. Ett par resor kvar innan dess och en hel del jobb, så man får vila och träna när tid ges för det. Balans är viktigt för att orka i längden.

Trevlig lördag!