Kul att bli inbjuden till trevlig sittning

Igår kväll deltog jag och Anders på Moderata Studenters (MST) årsmötessittning och det var riktigt roligt att även vi “gamlingar” 😉 blev inbjudna. God stämning och det var kul med många bra samtal och skratt med unga, drivna personer. Det bådar verkligen gott för framtiden!

Anton Bergström blev omvald som ordförande i den både ny- och omvalda styrelsen och det är bara att se fram emot samma fina arbete som de redan har gjort och hoppas på att den positiva utvecklingen fortsätter i samma goda stil. Det är så inspirerande och roligt med samhällsintresserade ungdomar och att kunna diskutera aktuella frågor med dem, snacka om att man får energi!

Jag och Anders gratulerade omvalde MST-ordföranden Anton Bergström igår kväll och hade en himla trevlig kväll!

Vaknade tidigt i morse, lite för tidigt tycker jag nog på en ledig söndag, men försökte slumra om lite. Gick väl så där, men det var ändå skönt att ligga kvar en stund i sängen och dra sig. Passade på att mjukstretcha lite och njuta av känningar i rygg och armar sen träningspasset igår. Thanx för det! Nu lite senare på dagen har det börjat kännas lite i vaderna också och det är jag också glad för. Tänk att om man blir glad för så lite så kan man bli glad ofta 🙂 .

Ganska kall dag denna söndag, minus tretton visade termometern tidigare, så det har blivit lite kaffe och Vinterstudion på teve och några varv på mitt stickprojekt. Lovely liksom. Ska hämta in lite ved och kanske dra igång en brasa, det är så skönt och hemtrevligt när det sprakar av elden.

Det har blivit många ljus som har brunnit ner hittills i ljusstaken så därför är alla tre ljusen lika långa just nu 🙂

Lite senare idag blir det att ta tag i lite förberedelser inför den kommande veckan, imorgon måndag är hela dagen fylld av möten och det blir nog en bra start på veckan har jag en känsla av. Jag brukar utgå ifrån att det ska bli bra och om det inte riktigt blir det så får man ta det då (om det skulle råka hända alltså). Men jag tror att min egen inställning alltid påverkar utgången av vad man än tar sig för mycket mer än man kan tro. Det är nog mest för att jag tycker så mycket mer om att vara glad och på bra humör än motsatsen.

Trevlig söndag!