Verkar bli en bra dag idag

Då var det måndag igen och den näst sista jobbmåndagen innan julledigheten som jag ser fram emot. Idag väntar en dag med många möten av högst varierande karaktär. Ska bli en intressant och bra dag, får nog återkomma mer till det senare.

Är glad och energifylld efter en bra helg som har innehållit både trevliga möten och lugn och ro hemma. En bra mix helt enkelt. Igår har jag ägnat dagen åt att sticka och så lagade jag middag som faktiskt blev riktigt god, om man får säga det själv 🙂 .

Inte för att låta skrytsam men just den här rätten, pastagratäng med vindelnrökt fläskfilé är faktiskt en rätt som jag själv har hittat på under åren. Helt otroligt faktiskt för min del, men det var några år sen som jag inte hade nån idé för middagsmat och tog fram vad jag hade hemma och så blev det denna rätt. Annars använder jag alltid recept när jag lagar mat eller bakar så detta är verkligen ett undantag för mig.

Tredje ljuset tändes igår och det är helt otroligt egentligen hur fort tiden går just nu, redan tredje advent och jag ser fram emot julen precis som jag alltid gör. Det är nog min favorithögtid, även om jag tycker om dem alla på olika sätt. Mest ser jag fram emot att umgås med familjen, det är nog det allra bästa tycker jag.

Nu är det snart dags att promenera iväg för dagens arbete, först ska jag gå igenom nyhetsflödet och fika litegrann.

Trevlig måndag!