Miniatyrlucia

Igår hade jag en mötestung dag där det gick kloss i kloss nästan hela dagen. Hade tänkt träna på kvällen men orkade faktiskt inte. Så det blev stickning i soffan istället. Får se det som lite träning för hjärnan, eller rättare sagt träna på avkoppling 🙂 . Är faktiskt ganska bra på det också om man får säga det själv.

Denna vecka fortsätter i ett relativt högt tempo, sent i eftermiddag är det dags för årets sista styrelsemöte med Upab. Sen är det säsongsavslutning för SKL i Stockholm innan det blir helg.

Dessa dagar så skriver jag en hel del och mina favoritredskap som komplement till datorn är min anteckningsbok och min almanacka. Som synes så har jag tagit fram det som jag just nu ser fram emot, en helt tom vecka som väntar med ledighet 🙂 . Innan dess så ser det inte ut så där i almanackan, snarare tvärtom. Det är bra det också, som jag har skrivit tidigare så är det balans som jag vill eftersträva, inte för mycket av varesig det ena eller andra.

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, det kurrar i magen och är dags för lunch. Denna Luciadag så har det börjat snöa och det ger lite julstämning tycker jag. Plus att det då inte är lika kallt ute heller. Att promenera mellan möten tar ju lite längre tid förstås, men jag tycker att det är skönt att få röra på sig lite. Är glad över att det blev kvar mat sen middagen, rester att värma på lunchen gillas. Framför allt så är det tidseffektivt 🙂 .

Så här på Lucia så bjuder jag på mitt söta miniatyr-luciatåg som jag tycker är så gulligt 🙂

Trevlig Luciatisdag!