Fredag och not my cup of tea

Veckan är inte riktigt klar än, idag väntar några olika möten som jag tror blir intressanta. Kan ju dock helt ärligt säga att det hade varit skönt att sova lite längre imorse, det här med sena kvällar är inte riktigt min grej. Not my cup of tea som man skulle kunna säga.

Glad häst fredag

Efter denna arbetsdag ska det bli skönt med en lugn kväll hemma med Anders. Känner att jag både behöver och är värd det. Trots att det är en förmån att få delta i intressanta möten på Europa-nivå så ska jag inte sticka under stolen med att det emellanåt är lite tröttsamt med själva resandet, eller i alla fall den väntan på flygplatser som det alltid blir.

Tur att det alltid är lika skönt att komma hem och sova i egen säng. Ska hinna gå igenom lite nyheter innan morgonens första möte, så det är nog bäst att sätta igång.

Trevlig fredag!