Det ger mycket tillbaka

Fullt upp även idag och det har varit ett särskilt intressant möte med en kompetent kollega kring det kommande arbetet med digitalisering och en hel del saker som hänger ihop med det. Att få diskutera och bolla grejer med trevliga och kunniga människor är en ynnest, det ger så mycket tillbaka. Imorgon väntar en intressant förmiddag i angränsande ämnesområde med trevliga kollegor och det ser jag fram emot.

Tror att det blir en värmande bastu lite senare, det är både välgörande för kropp och knopp. Ganska kontemplativt faktiskt. Det passar så här en dag innan julledigheten tycker jag. Kom just på att jag glömt en julklapp, eller i alla fall tror jag det. Ingen fara på taket dock, mina barn är vuxna och vi kommer att tillbringa en hel vecka tillsammans nu som julklapp (till mig) 🙂 . Dessutom är det ju låång tid kvar till jul 😉 .

Kvällen här hemma får ägnas delvis åt lite ytligt pyssel, tänkte piffa till naglarna litegrann innan julfirandet nämligen. Hittade en ny färg som jag tyckte såg fin ut.

Faktiskt ganska behaglig avkoppling det där med nagelfix, dessutom så sitter man ju stilla och kan inte fixa med annat under tiden. Bra kombo helt enkelt. Skönt att kunna sitta inomhus just nu när det blåser rejält och inte är ett väder som för tankarna till jul och december, snarare höststorm och mörker. Men idag har det vänt och nu går vi mot ljusare tider igen. Det är skönt att dagarna kommer att bli ljusare igen, även om det förstås tar lite tid det också.

Fick hem en bok jag beställde för en tid sen, i analog form faktiskt, och den tänkte jag läsa under julen. Gillar att blanda fakta och mer lättsmälta saker som deckare och denna tillhör den första kategorin. Bra med inspiration inför vårens arbete tänkte jag. Även om jag gillar att läsa böcker i digital form så är det en annan känsla att hålla en bok i handen, det är bara att konstatera. Denna blir också bra att ha i pappersform då jag misstänker att jag kommer att göra noteringar och understrykningar i den 🙂 .

Nu är det dags att äta lite i väntan på att bastun ska bli varm.

Trevlig onsdag!