Garanterat kunder även efter jul

Idag blev det en lite tidigare lunch för att jag skulle hinna med lite träning och mat. Kände efter hur det kändes i kroppen efter den eventuella förkylningen som verkar lysa med sin frånvaro, och så körde jag styrketräning. Skriver lite grann i väntan på att maten blir klar i ugnen och är nöjd över ett relativt lugnt träningspass utan allt för tunga vikter. Nu återstår det att se om det går åt rätt håll så det inte bryter ut nåt i onödan på förkylningsfronten, men det känns bra. Peppar peppar.

På gymmet så bjöds det på lite godsaker när det var dags att gå hem, och även om jag är svag för skumtomtar som jag bara äter i december, så var jag karaktärsfast idag efter träningen. Kanhända vill Iksu försäkra sig om att de har kunder även efter helgerna 🙂 . Idag var det behagligt lagom med folk i gymmet, ingen kö till något vilket uppskattas. Det är skönt att träna så här innan jul, för i traditionsenlig anda så brukar alla nyårslöften komma i januari och starta upp sin träning. Det är bra att komma igång, men det blir ju onekligen trängre då. Nåja, ju fler som kommer igång med att förbättra sitt eget välbefinnande, desto bättre. Så kör hårt alla!

Förmiddagen har gått i planeringens tecken, januari och februari verkar bli ganska intensiva jobbmässigt. Tycker det är skönt att förbereda det som går innan julen, det är alltid lättare att dra igång igen efter en ledighet om det är rensat innan. Så det är mitt beting för dessa kvarvarande dagar innan jul.

Tyvärr är det fem plusgrader och blankis ungefär överallt, så det är inte helt enkelt att promenera i någon normal hastighet direkt. På väg till och från Iksu hade det varit en fördel att ha skridskor på sig. Men det gick bra trots att jag var farligt nära att göra ett par rejäla vurpor.

På eftermiddagen idag väntar analysarbete med ett av våra verktyg och jag har redan skrivit upp stolpar inför vårens arbete. Senare på dagen ser jag fram emot ett intressant seminarium om framtida prognoser som jag säkert får anledning att återkomma till. Det är en av grundstenarna inför vårens arbete och det är bra att få det så här innan ledigheterna, då kan all information och data få landa på rätt ställe i huvudet i lugn och ro. För min del är det oftast under fysisk aktivitet av något slag, eller direkt efteråt, som jag brukar få pusslen att falla på plats. Precis som idag på promenaden från Iksu.

Nu är det dags att käka lite innan jobbet tar vid.

Trevlig tisdag!