Jag grejade biffen

Då så, nu tänkte jag officiellt meddela att det nu är dags för julledigt! Idag har jag haft ett par mycket bra möten med ett gäng av kollegorna och diskuterat strategier. Vi följer upp det i januari och det blev ett bra avslut inför julen tycker jag. Sen hade jag ett lunchmöte med en god vän och tidigare kollega och det var med lätta steg jag gick när vi var klara. Tack för bra samtal och energi! Efter det fick jag mycket gjort på jobbet, flera saker som jag kunde bocka av från att-göra-listan och sätta check på.

När arbetsdagen var klar så var det dags för ett varv med dammsugaren. Tycker att den emellanåt får jobba onödigt ofta, eller så känns det nog bara så. Men skönt när det är gjort. Det blev en liten mental uppladdning inför att åka till Ica Maxi nämligen. Hade försökt stålsätta mig lite men ack så förgäves det kändes. Om man någon gång skulle känna sig lite smått ensam eller skulle vilja se folk, så är det denna dag – torsdag eftermiddag innan jul – som man ska vara på Ica. Puh.

För min del var det inte någon storhandling som behövdes denna gång, vilket kändes skönt. Det hann bli lite småsvettigt ändå, bara känslan av att hela tiden vara i vägen för någon är ju lite stressande. Men jag grejade biffen 😉 .

Ikväll tror jag att jag verkligen ska unna mig att njuta av att min julsemester har börjat. Kanske bara köra en tvättmaskin, men inte just så mycket mer. Handarbetet lockar och drar 🙂 .

Följer förstås nyheterna i vanlig ordning och jag har verkligen blivit nedstämd av terrordåden i Berlin, precis som så många andra. Det är så deprimerande att människor så totalt kan sakna empati med andra människor och med berått mod döda oskyldiga. Sorgligt och beklämmande, alla ord blir så små och känns futtiga. Så många familjer och anhöriga som fått livet förstört.

Ingen annan jämförelse förstås, men jag får liknande känslor och tankar som när människor ägnar sig åt förtal, smutskastning och näthat. Att inte de personer som ägnar sig åt att prata illa om andra funderar på hur de skulle känna sig om någon skulle göra samma mot dem.

Nu ska jag försöka vända tankarna mot något positivt och jag börjar med att fixa lite middag tror jag.

Trevlig torsdag!