Bra julpris och ledig fredag

Vi börjar julen med att hälsa på i Örnsköldsvik för att se fram emot god julmat hos makens familj och det brukar alltid bli trevligt.

Vi har hunnit köra runt lite och göra några ärenden tidigare idag och även gått en sväng på stan. Det var ganska mycket folk ute och det är bra för handeln. Det märktes att de flesta fått lön idag och att julafton är i morgon om man säger så ?.

Jag passade på att köpa ett armband åt mig själv som jag tänkt göra hela hösten, men som inte har blivit av att göra. Det blev en extra bonus att det dessutom var ett mycket bra julpris på den. Kändes extra bra som en liten julklapp åt mig själv ??.

Inte så särskilt mycket trafik imorse på väg söderut heller, och de som var ute tog det lugnt. Bara att hoppas att det är samma sak när det senare ikväll blir dags att köra norrut igen.

Nu blir det en liten paus innan resten av släkten kommer hit och det ska bli kul att ses igen.

Trevlig fredag!