God Jul!

Julaftonsmorgonen består av lite julstök som återstår innan den riktiga julfriden infinner sig om en liten stund. Högst ovanligt ljud väckte mig imorse, regn som smattrade mot fönsterblecket. Funderade en stund men jag tror inte att jag någonsin varit med om att det regnat på julafton. Möjligen nån enstaka gång kanhända, men inte såvitt jag minns. Bara att hoppas att det inte blir några olyckor när det nu blir glashalt ute. Känns skönt att vara hemma och inte behöva åka någonstans med bilen i detta väder.

Traditionsenligt så blir det förstås att titta på Kalle Anka kl 15 precis som så många andra i Sverige gör denna dag. När man var liten var det ju enda gången på året som man kunde se tecknat en hel timme i sträck. Tänk vad det har gått framåt sen dess.

Vill passa på att önska dig en riktigt God Jul och hoppas att du får en fin sådan. Nu ska jag fortsätta med julstöket en liten stund till innan det är dags att piffa till sig litegrann.

God Jul och trevlig lördag!