Äntligen framme

Då är vi äntligen framme på vår julsemester på Gran Canaria. Smidigt när man kan flyga direkt från Umeå, allra helst när man ska hem igen. Då är det guld värt att hämta väskan från bagagebandet och sen ha tio minuter hem.

Väskan packades igår innan julmaten och det gick snabbt och bra. Däremot började inte resan på ett optimalt sätt. Vi förbokade taxi till flyget eftersom vi behövde åka hemifrån 05.10 imorse. När det inte kommit någon bil 05.20 så ringde vi och då finns det tydligen ingen beställning fastän vi ringde igår på morgonen ?. Ja ni vet ju mina tidigare känslor gentemot taxi och de blev inte på plus direkt.

Vi fick veta att det skulle vara en väntetid på tjugo minuter och det vågade vi inte lita på så det blev att ta egen bil efter att ha skrapat rutorna och lastat in väskorna. Man vill ju inte missa flyget till semestern för att taxin inte kommer när man har beställt.

Nåväl, nu är vi på plats och det ska bli riktigt skönt med semester faktiskt. Hösten har varit något utöver det vanliga och lite återhämtning är på sin plats.

Vi hann äta lunch innan restaurangen stängde här på hotellet och sen har vi köpt lite vatten att ha på rummet. Väskan är uppackad och det blir nog att röra på sig en stund snart, det blir ju mycket sittande på planet hit i drygt sex timmar.

Perfekt med bra wi-fi på hotellet också, det har blivit en av de nya basfaktorerna man kollar på när det ska väljas hotell. Har face-timat med både barnen och föräldrarna, himla smidigt.

Nu är det dags att byta om till träningskläder, har läst större delen av Hjärnstark (en av böckerna jag skrev om för nån vecka sen) och blev inspirerad och än mer övertygad om vikten av att röra på sig. Så nu är det dags!

God fortsättning och trevlig söndag!