25 år med nummer 100

Igår blev det en dag fylld av jobb och framtida funderingar kopplat till det, våren blir fullmatad och det är massor på gång. Det är förstås kul men gör också att det blir viktigt att fokusera på vad som är här och nu samtidigt som den långsiktiga strategin ska följas. En balansgång alltså.

Så därför var det skönt att göra lite omväxling i träningen igår också. Hittills i år har det mest blivit styrketräning i gymmet och total training som är både kondition och styrka. Igår körde jag ett pass bodypump som är styrketräning i grupp i ett ganska högt tempo. Oj så det kändes redan under passet. För ett par veckor sen fyllde bodypump 25 år och hade sin release nummer hundra. Imponerande! Det visar väl också att Les Mills som äger konceptet prickade rätt i frågan om vad som funkar träningsmässigt.

När jag steg upp imorse kändes det på många ställen i musklerna och det lär nog tillta. Får man hoppas i alla fall ?

Nu väntar jag på att få gå ombord på flyget till Stockholm för årets första resa. Det är dags för januari månads möte med SKL, Sveriges Kommuner & Landsting. Jag passar även på att hinna med ett par möten under lunchen och eftermiddagen som är mer jobbrelaterade. Även om jag är tjänstledig från mitt civila jobb idag så är det frågor som har bäring på det, och det är bra att passa på när tillfälle ges.

Trevlig onsdag!