Fullständigt stressfritt och bekämpning

Resan till Bryssel gick mycket smidigt igår, fullständigt stressfritt och allt var i tid. Skönt, sånt uppskattar jag verkligen. Checkade in på hotellet och lämnade väskan där innan jag gick ner till hotellets restaurang för en bit mat.

Jag valde en pulled pork som lät god och den kom i bröd och med pommes frites och smakade bra. Sen ville inte min bacill hissa vit flagg, så jag gick upp på rummet och kröp ner under täcket redan vid 20-tiden. Det var skönt att få vila, även om jag inte somnade förrän senare.

Idag är det möten, först gruppmöte med EPP som vi tillhör på Europa-nivå, och därefter är det utskottsförhandlingar. Sen är det dags att styra kosan norrut och hem till Anders. Precis som vanligt är det alltid lika skönt att komma hem.

Varje gång jag är i Regionkommitténs lokaler här i Bryssel slås jag av hur varmt det är. Ingen nämnvärd energibesparing här verkar det som. Till skillnad mot på hemmaplan då man emellanåt får ta på sig extra kläder i vissa sammanträdesrum. Idag är det faktiskt ganska skönt med värmen då jag fryser och svettas lite om vartannat. Ska fortsätta bekämpa min bacill som verkar tycka att det är okej att bosätta sig hos mig. Håller inte riktigt med.

Nu är det dags att börja dagens möten, vi hörs senare!

Trevlig fredag!