Inte alltid min grej

Det blev en intressant dag igår med en del ny matnyttig kunskap, förhållandevis högt tempo på presentationerna (bra tycker jag) och framför allt många bra samtal med kompetenta personer. Riktigt bra och det kändes bra att få en rejäl påfyllning på det mentala kontot i form av många bra möten.

Särskilt de som inte är planerade brukar ju kunna ha en tendens att bli riktigt bra, som när en god vän helt spontant hamnade bredvid mig på kvällsflyget hem igår och det blev en timmes filosoferande om livet och tingens vardande. Tack snälla du för det! Vi pratade en hel del om vikten av att vara snäll och att vilja väl, åtminstone mår man mycket bättre själv av det.

Det var en solig och vacker dag igår, både i Umeå och i Stockholm, om än kall och blåsig i huvudstaden. Denna bild tog jag för att utsikten från planet när vi lyft från Umeå var så vacker. Bilden gör det inte riktigt rättvisa.

Somnade snabbt och tungt när jag kom hem, det där med kvällsaktiviteter är ju inte alltid min grej, men att få somna hemma i egen säng är alltid så värdefullt för mig. Pratade med några bekanta just om det innan det var dags för boarding igår kväll och vi var helt överens om just det. Så jag kände mig verkligen inte ensam om den inställningen.

Idag är det årets hittills kallaste dag (åtminstone då man inte är utomlands samtidigt som när det var kallt hemma och vi var på julledigheten) och termometern visar på minusgrader, närmare bestämt arton sådana. Brrr. Om en stund är det således dags att ta fram de rejäla vinterkläderna för att promenera iväg för ett par möten på förmiddagen och sedvanligt jobb, men först väntar en kopp kaffe. Värmande dryck är mer nödvändigt idag när det är kallt ute.

Trevlig onsdag!