Snart back on track

Tänkte att det var dags att börja komma igång igen med träningen efter mitt ofrivilliga uppehåll för feber och förkylning. Sagt och gjort. Hade stor lust att köra ett pass total training, men är glad att mitt vuxenjag tog överhanden och konstaterade att det nog är smartare att börja lugnare med egen styrketräning och lättare kondition med en stund i roddmaskinen.

Det blev ändå en genomkörare av hela kroppen och när jag var klar så var i synnerhet ben och axlar rejält darriga. Så det tar nog nåt pass till innan man är helt back on track igen. Men så roligt och skönt det var att äntligen komma igång igen!

De skönaste träningsbyxorna jag hittills har ägt som idag innehöll mina rejält darriga ben efter en stund i gymmet 🙂

Kände efter passet hur mycket tröttare jag blev, inte som vanligt då jag brukar återhämta mig rätt snabbt. Möjligen är det en kombination av att gårdagen blev lång med sen timme innan jag kom hem och att morgonen började lika tidigt som vanligt ändå. Och dagens jobb har också varit rätt hektiskt att hinna med inför min deadline på fredag.

Så ikväll blir det vila och lite hemmapyssel. Fingrarna längtar efter stickningen och precis som vanligt när ljuset återvänder så här års så får jag lust att påbörja nya handarbetsprojekt. Det är som ett brev på posten. Men denna gång ska jag stilla mig lite och göra klart mitt ganska utmanande projekt som jag håller på med just nu. Men sen kanske!

Känslan av att få nya garner och påbörja ett nytt arbete är svårslagen, och faktiskt inte helt enkel att beskriva heller. Å andra sidan kanske det inte behövs beskrivas, prova själv istället 🙂 .

Trevlig onsdag!