Digitalisering och hälsofunktioner

Hej å hå vilken dag, full fart från tidig morgon och än är det tre möten kvar för denna måndag. Med största sannolikhet lär man nog somna ovaggad ikväll 🙂 . Imorgon har fullmäktige en näringslivsdag och det ska bli intressant, fokus är på besöksnäringen och det ligger mig varmt om hjärtat så jag ser fram emot en bra dag.

Jag har ägnat nästan hela dagen åt jobb som ska genomföras om några veckor, det är en hel del pyssel med det just nu. Frågan om digitalisering står som vanligt högt på agendan och jobbdagen har präglats även av det.

Snart är det dags att svitcha om i huvudet och fokusera på samhällsfrågor ur mitt privata engagemang. Ja, politik alltså 🙂 . Ikväll väntar styrelsemöte, årsmöte och sen gruppmöte med fullmäktigegruppen. Så det blir moderat politik för hela slanten resten av kvällen.

Är lite lätt nedstämd över att jag inte hinner med så mycket träning på Iksu denna vecka, men jag hoppas kunna ta igen det nästa vecka. Så jag promenerar en hel del idag i alla fall, alltid något. Gillar ju teknik som bekant och min Apple watch är en pryl som jag använder varje dag. Gillar alldeles särskilt de hälsofunktioner som finns, som stegräknare, hur mycket och ofta man står upp under dagarna och pulsmätaren.

Hittills idag så har det blivit ett godkänt antal steg tycker jag och jag har några kilometer kvar ännu ikväll innan det blir sovadags, så man får försöka hitta rörelsemöjligheter där de ges.

Nu är det snart dags att promenera iväg för kvällens möten, faktiskt behaglig temperatur ute idag med sex plusgrader. Igår var det också en fin dag med sol och minusgrader och då passade jag och Anders på att ta en långpromenad ute för att både för röra på sig lite och även få sol och dagsljus. Underbart att dagarna bara blir längre för varje dag just nu. Ljuset kommer tillbaka!

Trevlig måndag!