Fredag, sportlov och överraskning

Idag är det verkligen skönt att det är fredag, det har varit en vecka som har tagit på mina krafter så det ska bli skönt med en helt obokad helg. Nästa vecka är det sportlov här och det känns lite ovant att inte längre ha några skolbarn som har lov. Numera är ju mina barn vuxna och i full gång med att komma igång med allt som tillhör det vuxna livet.

Igår kväll hjälpte jag dottern att skruva fast en hylla hemma hos dem och sånt är ju bara roligt. Att hon också kom hem och käkade lite mat innan dess blev ju en guldkant. Innan dess hade min underbara man kommit hem med en så himla vacker bukett blommor till mig, helt apropå så där. Det var en överraskning som jag blev jätteglad för!

Blommorna köptes hos Löfgrens blommor och de är verkligen duktiga på att komponera fina alster.

Solen har börjat kika fram och det verkar enligt prognoserna som att det blir fint väder de kommande dagarna, våren är på väg. Det har ju snöat rejält denna vecka och jag tänker att det är bättre att allt kommer nu än att det kommer i april, som det i och för sig brukar göra. Det brukar ju vara samma sak varje år, när man precis har börjat ställa in sig på vår och att snön är borta så kommer det ett bakslag, aprilväder alltså. Men än så länge är det bara mars och för min del så ska jag försöka ta vara på att det är sportlov nästa vecka och hoppas kunna få tid för egen träning.

Nu är det snart dags att fortsätta jobbet efter lunchen och jag ska försöka jobba undan det jag har kvar att göra och om allt går som jag har tänkt så kanske jag kan få möjlighet till lite flex senare på eftermiddagen. Bara att sätta igång alltså.

Trevlig fredag!