Ju tidigare du börjar desto snabbare kommer resultaten

Tror att dagsljuset och solskenet har bidragit till att farten och orken har varit ganska hög idag, jag har fått gjort i stort sett allt på min att-göra-lista. Det är najs tycker jag. Jag försöker oftast göra klart det som jag vet ligger framför mig, för min del är det lättare att koppla av då jag vet att mina “måsten” eller “att-göra-grejer” är klara, åtminstone om jag själv kan styra över det. Det är ju inte alltid som det går, men det är alltid min ambition i alla fall. Prokrastinering får jag mest ont i magen av, att skjuta upp sånt jag vet att jag måste göra har jag aldrig varit särskilt bra på 🙂 .

Just nu är det en hel del intressanta grejer som är på gång och jag ser fram emot att följa utvecklingen för dem under våren. I stort sett det mesta kopplar på något sätt till digitalisering, trots att det är vitt skilda frågor och områden. Det är verkligen roligt att kunna följa det och ha möjlighet att vara en del av det också.

På lunchen fick jag tid för ett pass total training och idag var det en av mina favoritinstruktörer som hade passet. Det var huvudsakligt fokus på styrka vilket jag gillar mest, men även varvat med kondition som också behövs. Jag är glad över att hunnit med ett pass idag, onsdag och torsdag kommer att tillbringas i Stockholm för möten på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) så då finns det inte tid eller utrymme för träning.

Jag brukar försöka promenera så mycket jag kan istället och det får vara good enough för de dagarna. Allt handlar ju om balans i livet. Så med det sagt så är jag faktiskt lite sugen på pizza. Få se om jag kan övertala mannen om det middagsvalet 😉 . Sen väntar genomgång av handlingar inför de kommande mötena. Och kanske några varv på stickningen också, vem vet.

Trevlig tisdag!