Fick en så rolig fråga

Så där, då är det äntligen fredag och en stundande ledig helg. Najs! Idag var min ambition att hinna träna lite på lunchen, men så blev det inte. Däremot var ju vädret det allra bästa med strålande sol, klarblå himmel och en skön temperatur runt nollan.

Jag använde del av lunchen till att ta en liten promenad ute och det var så skönt att känna att solen värmde. Det blev en rask promenad för att hämta ett paket med kläder från Evelina på Stylelevel som jag ska prova under helgen. Har inte öppnat det än, så jag har lite julaftonskänsla kvar tills imorgon 🙂 .

Idag har det varit fullt upp på jobbfronten och jag har fått anledning att bli glad några gånger också, trevliga mejl som peppar gillas skarpt. Fick också en fråga om att tala på en konferens i Bryssel senare i vår och jag ser fram emot det, även om det blir att förflytta sig en aning utanför min komfortzon. Men jag brukar tänka ungefär som att vad är det värsta som kan hända, och då är det sällan så hemskt att jag istället väljer att avstå. Med det sagt så lär det ju ändå finnas ett gäng fjärilar i magen innan det är dags 🙂 .

För en liten stund sen kände jag mig extra nöjd över mig själv, om man nu får säga sånt. (Självklart får man det, om någon undrade 😉 ).

Jag har skurat alla golv här hemma och nu doftar det gott av såpa, eller rättare sagt så tycker jag att det doftar rent. Ren lyx att ha det gjort, och precis som vanligt så är det alltid ett inre motstånd innan jag väl gör det, men sen när det är gjort – jösses så nöjd jag är! Våra riktigt gamla trägolv tål inte andra rengöringsmedel än såpa och jag har testat Västerbottenssåpa och gillar det. Man får minnesbilder från barndomen då mormor (ja, det var ju kvinnorna som skötte allt som hade med städning att göra på den tiden) hade skurat den vedeldade bastun och det doftade rent. Jag brukar variera mig lite med denna och även använda lite citronsåpa, mest bara för att det doftar så fräscht av citron.

Nu är det ledigt och det är dags att laga lite middag till mig och Anders. Har ännu inte riktigt vant mig vid att ungdomarna är utflugna och jobbar, men jag tar det stegvis. Så nu är det matdags! Sen blir det fortsatt stickning tror jag, fingrarna längtar efter att få göra klart mitt projekt för att sen kunna börja på nästa. Kanske lite teve också, säsong fyra av The Americans har kommit på Netflix och den gillar vi båda.

Eller Let’s Dance på TV4. Eller båda 🙂 .

Trevlig fredag!