Lördagsfriden kan börja

Lördagen började med lite pyssel för föreningen där jag är ordförande, men förstås efter en skön sovmorgon och lördagsfrukost. Det är härligt vårväder ute med sol och några plusgrader, så det känns som att energin ökar i takt med ljuset ute 🙂 . Både jag och Anders har nog jobbat klart för idag så nu är det enbart ledigt som väntar resten av dagen.

Jag har öppnat paketet från Stylelevel och provat mycket sköna och fina byxor som jag nog ska bestämma mig för. Himla smidigt. Dessutom passade brallorna finfint.

Kalendern ska uppdateras med mötesdatum för 2018 som kom igår, även om det är i tidigaste laget så tycker jag det är bra att ha det klart redan nu. Planera i god tid är alltid bra.

Det känns som att det blir en sväng ut om en stund, riktigt fint väder och då är det lite svårt att sitta inne. Dessutom är ju golven skurade igår så det är härligt. Det är bara att citera Alfons Åbergs pappa tror jag, “lördagsfriden kan börja”.

Trevlig lördag!