Lugn söndag som uppladdning

Igår körde jag till och från Lycksele för länsförbundsstämmans årliga förhandlingar. På morgonen snöade det blötsnö hela vägen dit och under större delen av dagen också. De snöiga vägarna hade sen tinat fram när det var dags att köra hem på eftermiddagen och det var bar asfalt i stort sett hela sträckan, väldigt uppskattat när man kör bil. Aprilvädret gjorde skäl för sitt namn igår och idag har det också varit lite blötsnöande och plusgrader, så våren är på gång.

Idag har det varit en dag för vila och avkoppling, jag hoppas att jag inte dragit på mig någon bacill för idag har jag inte varit helt kurant. Men, ingen fara alls, jag har fått möjlighet att ägna mig åt att se lite repriser av en av mina favoritserier, Downton Abbey. Himla bra serie, otroligt välgjord och påkostad. Skådespelarna är av högsta rang och en av mina absoluta favoriter är Maggie Smith som spelar en väldigt bra karaktär i serien, Violet Crawley.

Det finns hur många härliga citat från hennes karaktär och hon är en sån härlig skådespelare. Högsta klass!

Veckan som gick har varit ganska intensiv och den som kommer lär bli än mer hektisk, har uppdrag i Bryssel och Stockholm som väntar så det blir full fart. Därför har det varit mycket behagligt med en helt ledig söndag, med vila, lugn och ro. Jag ser fram emot en tidig kväll innan morgondagen väntar med jobb igen. Det är fortfarande ljust ute fastän det är kväll och det är så välgörande med ljuset som snart kommer att vara dygnet runt.

Trevlig söndag!