Stämma och sociala medier

Idag är det länsförbundsstämma för Moderaterna i Västerbotten som i år hålls i Lycksele. Det är god stämning bland partivännerna i länet och precis som vanligt var det riktigt trevligt att träffas.

Innan själva stämmoförhandlingarna så fick vi en bra dragning av partiets opinions- och analyschef Per Nilsson. Det gav bra energi och jag passade på att diskutera sociala medier med honom och stämmoombuden som är ett av mina favoritområden, som ni vet.

Anders blev omvald som länsförbundsordförande för Moderaterna i Västerbotten för tolfte året i rad och det är himla kul att han har så stort förtroende ?.

Hotell Lappland i Lycksele har på ett fint sätt tagit tillvara just känslan av att vara mitt i länet och i porten till Lappland. Många liknande utsmyckningar finns på många ställen i hotellet.

Igår var det en riktigt vacker och solig vårdag i Umeå och när jag vaknade imorse och vi började göra oss klara för att köra iväg till Lycksele så var det riktig blötsnö i luften. Det snöade rejält hela vägen dit och man kan säga att begreppet aprilväder fick göra skäl för namnet.

Vi har ännu en stund kvar på stämman med diskussioner innan det är dags att köra hem till Umeå igen. Just nu verkar det vara uppehåll i snöandet och det är bara att hoppas på att uppehållet fortsätter.

Trevlig lördag!