Lite slarv är inte hela världen

Jösses så tiden rusar, onsdagen är redan snart slut och det känns som att det alldeles nyss var söndag. Nå, det känns nog så mest för att det har varit mer än full fart de senaste dagarna med mycket som ska knytas ihop på jobbet.

Imorse blev det en tidig sådan, jag åkte med morgonplanet till Stockholm för möte med hela den svenska delegationen i Regionkommittén på SKL (Sveriges kommuner och landsting). Vi hade ett mycket bra möte med våra sakkunniga experter kopplat till de frågor som utskottet jag sitter i Regionkommittén hanterar. Vi diskuterade utvidgningsfrågor för EU, migrationsfrågor och olika digitaliseringsfrågor kopplat till förenklingar för EU-medborgare.

Direkt efter mötena i Stockholm åkte jag till Arlanda för att ta flyget till Bryssel där jag är nu. Imorgon är det utskottsmöte hela dagen och efter tempot hittills den här veckan, så blir det en tidig kväll för mig. Orkar inte ens gå ner för att käka, så det får bli lite slarv idag. Inte hela världen, det brukar jämna ut sig i längden.

Här i Bryssel sken solen när vi gick in för landning och det var dryga tolv plusgrader, så våren är i full gång här. Körsbärsträden och mängder av blommor finns på många ställen, bara att njuta av prakten. Och allt det har vi kvar att se fram emot hemma!

Nu väntar en stunds läsning av handlingar innan John Blund hälsas välkommen, det behövs vila eftersom morgondagen också blir lång. Men intressant och sannolikt lärorik, man lär sig alltid nytt om man vill.

Trevlig onsdag!