Inte direkt körsbäret på tårtan

Just nu är det en hel del planering framåt som står på min agenda och däremellan får man ta tag i visst skrivjobb som måste göras också. Almanackan fylls på och dagar som idag, som inte är uppbokade av möten, får ägnas åt vissa administrativa måsten. Inte direkt det som är körsbäret på tårtan direkt, men jag brukar ta tag i det och bara göra bort det så man sen kan använda tankekraften till mer utvecklande saker istället.

Har suttit framför datorn sen tidig morgon och kommit ikapp med en hel del av sånt som inte är direkt akuta grejer (och inte så himla kul alltid, det är väl därför det har fått bero).

Jag tycker att det är stimulerande att läsa om starka kvinnor som har banat väg för många andra och så många kloka ord som har yttrats på vägen. Det ger en bra energi att ta med sig och så är det dessutom roligt tycker jag.

Som sagt så är denna dag en som är vikt för att komma ikapp med en massa administrativt jox, så jag ska försöka att klämma in en promenad senare idag. Mest för att inte bli sittande så länge, det är nog så ansträngande. Imorgon ser jag fram emot ett par trevliga möten på förmiddagen, såna där jag vet att jag brukar få ny kraft och energi och där jag kan få ett utrymme för att diskutera frågor med höjd i. Det ger energi.

Den senaste tiden så har jag och maken sett den senaste säsongen av Suits på Netflix och nu efter att ha sett hela den, så ser vi fram emot kommande säsonger av den. Men innan dess så är det ju snart dags för nästa säsong av House of Cards, och jag tar nog inte i när jag säger att det är en av våra topp-tre-serier av alla. Så välgjord och spännande. Att sen få glädjen av att se Claires (Robin Wright) rollkaraktär och alla hennes grymt snygga outfits är ju en extra bonus. Välgjort!

Dags att ta ut maten ur ugnen och få i sig lite lunch nu, det kurrar rejält i magen.

Trevlig onsdag!