Frissa, DJ och bågar

För några dagar sedan så hade jag och Anders nöjet att få delta på invigningen av våra goda vänner och tillika frisörers nya salong. Art by Wixners är en anrik salong som nu drivs av tredje generationens frisörer och nu har de utökat med ytterligare en salong.

Här är några bilder från deras nya fina salong på Marielund i Umeå, och bilderna gör inte salongen riktigt rättvisa så besök dem själv istället!

En tydlig miljöprofil i kombination med en fin och fräsch inredning gör att man känner sig välkommen.

Ljust och fräscht!

Dan Wiklander var kvällens DJ och levererade grymt bra musik!

Jag ser fram emot min inbokade tid hos Therese på nya stället innan midsommar 🙂 .

Idag har jag pysslat med en hel del eftersatt hemmafix och även hunnit med ett besök på Iksu plus. Det blev en skön träningsstund med nån kilometers löpning och sen lite allsidig styrketräning. En perfekt kombo för mig en ledig torsdag. Imorgon väntar möte på förmiddagen på klämdagen och under lunchen hade jag tänkt hinna med några ärenden. Igår hjälpte dottern mig med smakråd för nya glasögon under lunchen och det gick snabbt och smidigt att hitta nya bågar på ganska kort tid. Najs!

Trevlig torsdag!