Obalansen är borta

Veckorna rusar på just nu och emellanåt får man ta sig tid att bara stanna upp och vila en stund. Som jag har fått göra de senaste veckorna, låt vara att det ibland har känts något ofrivilligt.

Jag har ju känt mig lite i obalans i kroppen och trott att det varit något förkylningsvirus eller annan bacill som gjort att jag känt mig trött och haft känningar i bihålorna. Det visade sig att det var en visdomstand som spökade. Så efter ett par veckor med rejäl värk i ansiktet så hade jag igår tid hos tandläkaren som snabbt konstaterade problemet och lika snabbt åtgärdade det. Så med en visdomstand mindre försvann värken i stort sett omedelbart. Det hade tydligen legat och tryckt på nerver i käken vilket gjorde O-N-T.

Men på mindre än en kvart så försvann värken och när bedövningen hade släppt så kändes det så befriande. Så idag på lunchen firade jag lite för mig själv med att springa några kilometer på löpbandet och sen komplettera med lite styrka. Helt utan värk vilket var riktigt skönt.

Jag passade på att fota de vackra färgerna längs Umeälven efter träningen idag, det är en vacker utsikt från gymmet må jag säga. Och som ni vet är ju september min absoluta favoritmånad och bara att se alla höstskiftningar ute nu gör mig glad.

Nu är arbetsveckan slut och jag har en lugn och ledig helg framför mig som jag ska ta helt som den kommer. Maken åker till Stockholm på söndag för att vara ombud på partiets extra stämma där ny partiordförande ska väljas, men mer om det senare.

Nu finns även “min” lokala partiförening på instagram, så om ni vill få mer info om vad Moderaterna Umeå Centrala gör i olika lokala frågor så är ni varmt välkomna att följa oss där. Det är en förmån att få vara ordförande för länets största lokalförening med många aktiva partivänner med stort samhällsintresse och det blir många skratt också 🙂 .

Det är viktigt att ha roligt också, livet är för kort för att ha tråkigt. Följ oss gärna på: moderaternaumeacentrala

Vi har äntligen fått tillbaka våra renoverade fönster i halva lägenheten och just nu renoveras de övriga, det ska bli himla skönt när hela fastigheten är färdigrenoverad. Det har pågått sen i början av maj och nu är det inte så mycket kvar. Ser verkligen fram emot att allt blir helt klart snart.

Det börjar bli dags att klura på lite middag och så småningom stänga datorn för idag.

Trevlig fredag!