Dags att åka söderut

Om en stund är det dags att kliva ombord på planet ner till Stockholm för denna månads möten på SKL, Sveriges Kommuner och Landsting.

Ser fram emot det, vi brukar alltid få både intressanta och aktuella dragningar om frågor som påverkar oss som verkar på den lokala och regionala nivån. Dessutom är det ett bra tillfälle för överläggningar och möten med vänner och bekanta från hela landet.

Igår kände jag verkligen av novembermörkret i kombination med en ovanligt hektisk period, jösses så trött jag var igår kväll. Skönt att göra en tidig kväll.

Idag vaknade jag upp till ett soligt och vackert Umeå, som dock var ganska kallt, -10 visade termometern på morgonen. Tur att vi har plockat fram kabeln till motor- och kupévärmaren i bilen, även om vi inte använder bilen särskilt ofta. Kall bil är ju inte kul, så det är bra att vara förberedd.

Strax dags för boarding, på återhörande ?

Trevlig onsdag!