Tredje advent med avkoppling och påfyllning

Tredje advent och idag vaknade jag upp till en ganska kall morgon med en termometer som visade -14 grader. Jag har ägnat förmiddagen och även gårdagen åt att göra klart julklappar, julkort och lite annat pyssel här hemma. På kvällen igår blev det även några varv på stickningen.

Imorgon är det dags för årets sista kommunfullmäktige och jag har lite förberedelser kvar inför det att färdigställa, men det är inte så mycket så det kan vänta en stund till.

I fredags hann jag med ett himla kul pass total training. Det är intervallträning med fokus på allroundstyrka och konditionsträning. Jobbigt men samtidigt roligt. Det är ett sånt pass som man ibland precis innan det drar igång står och funderar över v-a-r-f-ö-r bokade jag in detta 🙂 . Men alltid skönt, särskilt efteråt. Plus att man alltid vet att man orkar typ en minut till, och en till och en till… ja, ni fattar.

Just denna gång kändes det till och med bra både före och under passet, för att inte tala om efteråt. Kul! Utöver det så kändes det rejält i stort sett hela kroppen igår och även litegrann idag 😉 . Bonus!

Resten av dagen återstår och det känns fint, det är fyra jobbdagar kvar innan min julledighet börjar och det ska verkligen bli skönt att få umgås med nära och kära.

Jag gav mig själv en liten julklapp i förskott och köpte e-boken Hans Rosling som jag tänkt göra ett tag. Jag ska spara den till julledigheten som läsning då, håller på att bunkra upp läsning som jag ser fram emot. Har ett par boktitlar som väntar på mig i paddan, det har blivit ett gäng böcker under höstens flygresor och just nu är jag nästan klar med den fjärde av Millennium-serien och den gillar jag.

Kollade min samling av böcker i paddan och det är nästan 90 stycken som jag samlat på mig där. Ett par av dem är som sagt ännu olästa, men jag tar tacksamt emot tips på bra läsning. För mig är det avkoppling och påfyllning på samma gång att läsa.

Trevlig söndag!