Vilsam juldag med pyssel

I vanlig ordning vaknade jag tidigt imorse, men jag kände mig ganska trött så jag bestämde mig för att försöka somna om en stund. Det var skönt att det gick, för när jag vaknade ett par sköna timmar senare kände jag mig utvilad.

Julaftonen igår var så himla mysig och jag blev varm i hjärtat av glada och tacksamma barn som fick några noggrant utvalda julklappar var. Riktigt kul att få tid att umgås med brorsan och hans familj också.

I tisdags hittade jag ett gratismönster på virkade tomtenissar som jag tyckte såg kul ut, tack så mycket för det! Jag köpte lite garn och började med dem på tisdagskvällen i soffan framför teven. De gick snabbt att göra, även om det var lite pillrigt stundtals.

Imorse var det -21 och den promenad jag hade funderat på ställde jag raskt in ?. Så istället gjorde jag klart den första av de tomtar jag tänkt göra. Det allra lilla sista ska jag göra klart hemma, men jag är nöjd med den första.

Jag brukar försöka hitta en fin tomte varje år, men det har jag inte hunnit med i år. Så då får det räcka med den jag gör själv ?.

Nu väntar mer god julmat hos föräldrarna och det är bara att hoppas att vädret fortsätter bli mildare.

Trevlig juldag och måndag!