Gratulerar den finaste

Idag är det inte vilken fredag som helst, utan den fredag som är min sons födelsedag. Trots att det är ganska många år sen nu så minns jag denna dag som om det vore igår, fast just nu för tjugoett (ja, jag vet, helt sjukt vad tiden går!) år sen. Så idag säger jag grattis till världens finaste son! Helt objektivt såklart, men det förstår ni ju ?.

Sedan 1997 har detta datum haft en alldeles speciell innebörd. Jag blev tvåbarnsmamma och fick en son som också blev lillebror till min dotter. Helt fantastiskt. Jag tror att de flesta mammor (och även pappor för den delen) har en särskild känsla för dagen då de blev mammor, oavsett för vilken gång i ordningen det var. Livsomvälvande att få träffa den lilla människa man har burit på i nio månader. Verklig kärlek vid första ögonkastet ♥️.

Nu är båda mina barn vuxna och har kommit en bit på sin väg i vuxenlivet och nu är det en helt annan känsla och relation till dem. Fantastiskt. För det är verkligen som man säger, var ålder har sin charm. Det är en sån ynnest att få umgås med sina vuxna barn.

Idag är det som sagt fredag och jag ser fram emot den första lediga helgen på ett bra tag framöver. Det blir lite förberedelser inför kommande veckor, men det går nog snabbt och smidigt. Det är lite som när jag brukar fundera inför julklappsköpen, först så gäller det att komma på vad man vill ge till var och en, sen planerar jag var det går att köpa och sen är det bara att agera. Den mesta tiden är oftast tankearbetet inför. Så det blir lite av helgens beting, att tänka och planera.

Trevlig fredag!