Innan man löser gåtan

Igår blev det ett pass yoga med fokus på styrka för core, alltså bålen. Det var ett bra tag sen sist som jag körde ett yogapass och varje gång så är det så skönt efteråt. Jag bestämde mig för att försöka få in yogan lite mer i min träning som komplement till det andra, för att dels bli starkare och mer uthållig, dels för att bli lite smidigare. Vissa övningar är så svåra att klara av att jag nästan blir full i skratt för mig själv. Det är förstås en kombination av teknik och styrka, men innan man löser den gåtan så är det bara att kämpa på ?.

Om en stund är det dags för en promenad till dagens jobb som lär bli både lärorikt och kul. Det stundar nämligen en gemensam dag för några av våra enheter som har nära koppling till varandra.

Näringsliv, övergripande planering och mark & exploatering är tre enheter inom samma ”kloss” Tillväxt som har mycket gemensamt och samarbetar i många frågor. Så idag ska vi lära oss mer om varandras verksamheter. Även om vi känner varandra, så har det också tillkommit många nya kompetenser och personer så det lär göra alla verksamheter ännu smidigare om man vet vem som jobbar med vad inom våra olika verksamheter. Trots allt är kommunen en mycket stor arbetsplats med många kollegor, så det är bra att alla lär sig mer om varandras uppdrag.

Vintern fortsätter och det som märks allra tydligast är hur mycket torrare luften är här hemma så här års. Till skillnad mot under semestern så skulle man behöva använda så mycket mer hudlotion än jag brukar, men det har mest med latmasken att göra. Jag tycker att det märks även i ögonen, för det är väl ingen annan anledning till att man har nära att somna i soffan på kvällarna ?.

Ikväll kanske vi hinner med en liten stund i soffan men det återstår att se. Det blir en fullmatad dag med massor av trevliga kollegor så det är inte säkert att det behövs nån tevetid ikväll.

Dags att promenera iväg.

Trevlig torsdag!