Tack för förtroendet!

Igår kväll höll Moderaterna Umeå centrala årsmöte och jag är jätteglad över att för tredje året få förtroendet att vara ordförande! Det är en förening med god stämning och där vi drar åt samma håll i politiken, dessutom blir det en hel del glada skratt på vägen.

Jag är glad över att ett enigt årsmöte gick på valberedningens förslag i alla dess delar. Det peppar förstås också att ha en så stark förening när vi nu snart går in i valrörelsen med uppkavlade ärmar.

Det känns också riktigt bra att ha Sofia Andersson som vice ordförande, hon är en driftig ung kvinna som redan har gått långt och bara är i början av sin karriär. Så kul att få följa drivna ungdomar! Sofia är mycket engagerad i Moderaterna, kanske allra främst via MST (moderata studenter).

I slutet av förra året så hade jag och Anders förmånen att få delta på den sittning som MST höll här i Umeå och jag tycker att det är så kul att se och höra så många engagerade unga människor som vill påverka vårt samhälle. Kanske möjligen blir lite klyschigt, men jag blir verkligen glad över att kunna vara en del av det. Samhällsengagemang helt enkelt!

Om en stund är det dags att åka till flyget för terminens första jobbresa och denna gång kombinerar jag jobb med mitt uppdrag på SKL, så det blir nog några bra dagar i huvudstaden. Om du själv är i Stockholm under de kommande tre veckorna och gillar riktigt god mat så kan jag tipsa om att Västerbotten på Grand (som går av stapeln för det 28:e året i följd!) invigs idag. Det är många möten som hålls där de kommande veckorna, men även om man inte deltar på dem så brukar det gå att kunna äta den goda Västerbottensbuffén som serveras.

Dags att packa ned det sista och stänga väskan, på återhörande! Och bara för den nyfikne – jodå, jag fick en behaglig träningsvärk efter bodycombat i söndags 😉 . Väl bekomme åt mig alltså 😉 .

Trevlig tisdag!