Axlar och Mappen

Som ni vet så lät jag min lördag helt och hållet gå i vilans tecken, så igår ville dottern att jag skulle följa med henne på ett pass bodycombat på Iksu. Sagt och gjort, det blev ett riktigt roligt pass och också lite fin tid tillsammans med henne. Den röda tråden på träningen blev kondition och axlar och om jag nu har riktigt flyt så ser jag fram emot lite skön träningsvärk i axlarna 😉 .

Måndag och ikväll väntar det årsmöte med “min” förening, Moderaterna Umeå centrala. Att läsa vår verksamhetsberättelse för 2017 är roligt, det är mycket vi har hunnit med och då vet vi ju att vi nu har gått in i valåret och aktiviteterna för detta år kommer förstås att präglas av det. Ikväll avslutar vi det föregående året i föreningen och startar det nya.

Om du redan är medlem i Moderaterna så vill jag tipsa dig om att ladda ner M-appen i din mobil. Du hittar den i Appstore och sen loggar man in med Bank-ID.

Vi är i uppstartsfasen med denna app men redan nu kan du hitta nyheter, ta emot notiser och mycket annat. Om du inte redan är medlem så är du varmt välkommen att bli det, det är enkelt via swish och du hittar mer info om det på vår instagram, där heter vi @moderaternaumeacentrala eller på webben. Häng med du också!

De kommande veckorna blir det mycket fokus på politik, som ikväll med lokalföreningen och sen nationella och internationella uppdrag. Jag ser fram emot tiden som ligger framför mig.

Men först har jag en del jobb som ska klaras av under dagen och några säckar som ska knytas ihop. Så nu blir det en kopp kaffe och lite frukost innan det är dags att dra igång.

Trevlig måndag!