Nästa statsminister på besök

Igår kväll blev det i vanlig ordning ett riktigt bra möte med kollegorna från hela landet på SKL. Vi gästades av vår partiledare Ulf Kristersson och det var mycket god stämning och pepp. Det kommer att bli mycket bra med honom som nästa statsminister, det ser jag fram emot.

Vi passade förstås på att hälsa honom varmt välkommen till Umeå om nästan exakt en månad. Då blir det kul att Ulf kommer och även Elisabeth Svantesson och Gunnar Strömmer som är vår partisekreterare. De gör ett stopp på sin turné i Umeå och vi bjuder alla moderater i norra Sverige varmt välkomna till oss.

Om en stund är det dags för morgonens genomgång av aktuella ärenden innan möten med beredningar väntar. För min del är det möte med Internationella beredningen idag. Sen bär det av norrut och hemåt.

Precis som vanligt blir det skönt att komma hem, inget är som egen säng. Men nu är det dags för lite frukost och kaffe!

Trevlig torsdag!